IGA Laahausvirtakisko

IGA Laahausvirtakiskojärjestelmä

IGA laahauskiskojärjestelmä soveltuu kaikille virransyötöille jossa tarvitaan sivuttaissiirtoa jossa ei saa tulla keräysaluetta tai järjestelmässä jossa on useampi laite jotka liikkuvat vapaasti rataa pitkin. 4-napainen kisko soveltuu kaikille järjestelmille jossa ei nolla johdinta tarvita vaan vaiheet ja maa riittävät.

Perusajatuksena on kuparinauha joka kulkee turvallisesti ja siististi PCV-muovikourun sisällä. Järjestelmä koostuu valmiiksi kuparoiduista radan osista jotka on helppo liittää yhteen ja nopea asentaa.

Keskeiset hyödyt

  • edullinen hinta-laatusuhde verrattuna muihin vastaaviin järjestelmiin
  • pitkäikäisyys
  • radan pituus rajoittamaton
  • ei kaapelivarustuksen keräymää
  • helppo ja nopea asentaa
  • syöttö voidaan tehdä päädystä tai keskeltä rataa
  • kestää hyvin mekaanista rasitusta

 

 

 

Miksi valita laahausvirtajärjestelmä?

Erinomainen hinta/laatusuhde
Edullinen hankinta ja asennuksen helppous säästävät rahaa monessa vaiheessa. Laahausvirtajärjestelmä on hintakilpailukykyinen vaihtoehto jopa perinteiselle lattakaapelijärjestelmälle järjestelmän monipuolisuuden johdosta.

Useita virtaluokkia
Ei ylisuuria hankintoja vaan tarkoituksen mukainen järjestelmä joka säästää rahaa. Valikoima 40 – 140 A.

Yksinkertainen asentaa
Rata on helppo koota muutaman kiintoavaimen ja ruuvimeisselin avulla nopeasti, tehokkaasti ja helposti. Laahasuvirtakiskojärjestelmä säästää aikaa muihin asennustöihin ja lyhentää työmaan asennusten kokonaisaikaa.

Huoltovapaa
Muovikotelo ei kaipaa huoltoa ja virranottimien hiilien kulutus on minimaalista.

Nopea korjata
Laiterikkotilanteessa jossa ulkoinen tekijä on vaurioittanut järjestelmää on korjaus nopeaa: vioittunut radan osio irroitetaan ja korvataan uudella. Tämä toimenpide vie parhaimmillaan alle 15 minuuttia ja laitteisto on jälleen käytettävissä.

LM-4 sarja

Suorat sekä kaarteelliset radat ja järjestelmät

lataa esite