PORTA-GANTRY alumiinipukkinosturit

Kevyt, siirrettävä ja turvallinen alumiinipukkijärjestelmä Porta-Gantry tarjoaa laajan valikoiman alumiinipukkinostureita 500-5000 kilon kuormitettavuudella jopa 5,8 metrin korkeuteen saakka. Innoatiivinen kokoontaittuva rakenne takaa nopeasti käyttövalmiin pukin moniin työmaaolosuhteisiin ja tilapäisiin käyttöpaikkoihin.

Kokoontaittuva rakenne mahdollistaa pukin nopean pystytyksen yhden miehen voimin ja liikutettavuuden huoltoautossa muiden laitteiden ja työkalujen mukana. Laitteen purkaminen autosta ja pystyttäminen onnistuu muutamassa minuutissa ja aikaa säästyy itse huoltotoimenpiteisiin.

  • EN795 Luokka B hyväkytty jopa kolmen henkilön putoamissuojaukseen.
  • ATEX alue 2 standardina, alue 1 saatavana optiona erikseen tilattuna

Rakenteet anodisoituna: Hyvä korroosion kesto, puhdas käsitellä ja helppo puhdistaa, soveltuu myös puhtaisiin ympäristöihin.

Tarjoamme standardikokojen lisäksi myös räätälöityinä kokoina jolloin voi valita kuormituksen 500 ja 5000 kilon väliltä, siltapalkin pituuden 2500 ja 6000 mm välltä sekä pukin päädyn korkeuden kahdeksasta eri kokoluokasta muutamin kokorajoituksin. Kysy meiltä tarkemmin juuri sinulle sopiva yhdistelmä.

Esitteet:

REID-PortaGantry-DataSheet

REID-PortaGantryRapide-DataSheet

REID-Master-Brochure