Palvelut

Suunnittelu, valmistus, asennus, huolto ja maahantuonti korkealuokkaisiin- erityisesti ammattikäyttöön tarkoitettuihin nostolaitteisiin.

Asennamme, toimittamamme nosturit sekä nostimet ja hoidamme tarvittaessa kaikki alusta loppuun avaimet käteen pakettina.

Käyttöönotto- ja määräaikaistarkastukset, myös 10-vuotistarkastukset

Teemme nostureiden määräaikaistarkastuksia koko maassa ja käyttöönottotarkastamme asentamamme nosturit ja nostoapuvälineet. Tarjoamme asiantuntevan ja nopean palvelun kaikkien nostureiden ja nostoapuvälineiden tarkastukseen.

Varaosat

Toimitamme varaosat myymiimme nostimiin ja nostureihin. Varaosapalvelumme palvelee koko maata Kellokoskelta ja lähetämme osat jopa saman päivän aikana jolloin varaosat saapuvat jo seuraavaksi päiväksi.

Huolto

Huollamme niin paikanpäällä kuin toimipisteellämme Kellokoskella. Huollamme valmistajasta riippumatta siltanosturit, nostimet ja nostoapulaitteet. Kanssamme voit sopia myös huoltosopimuksesta jolloin me huolehdimme että laitteenne ovat toimintakuntoisia.

Modernisointi

Modernisoimme vanhoja nostureita vastaamaan uusia turvallisuus- ja käyttöasetuksia. Modernisointi voi koskea koko nosturijärjestelmää tai vaikkapa radio-ohjaimen uudistamista sekä toimintojen lisäämistä.

Konsultointi

Annamme tukea niin nostureiden suunnittelun kuin esimerkiksi nostosuunnitelmien kanssa. Pitkällä kokemuksellamme osaamme antaa ensikäden tietoa liittyen niin uusiin nostolaittehankintoihin kuin työskentelytapoihin nostolaitteiden kanssa.

Koulutus

Tuotetekno kouluttaa nostamisen ammattilaisia ja nostinten käyttäjiä nosturien käyttöön liittyvissä asioissa. Tarjoamme niin nosturikohtaisia koulutuksia kuin koulutuksia turvalliseen työskentelyyn nostoapulaitteiden kanssa. Koulutukset räätälöimme asiakkaan tarpeen ja ryhmäkoon mukaan.