Täyden palvelun nosto- ja siirtolaitetalo

logopallo

Tuotetekno Oy

Tuotetekno Oy on vuodesta 1989 toiminut nosto- ja siirtolaitteisiin erikoistunut yritys. Myyntikonttorimme ja varastomme sijaitsevat Tuusulan Kellokoskella noin 40 kilometriä Helsingistä pohjoiseen. Tuotetekno Oy toimii osana maailmanlaajuista GIS-myyntiverkostoa, joka koostuu yli 50:stä valikoidusta yrityksestä.

Suunnittelemme, valmistamme ja maahantuomme korkealuokkaisia ja erityisesti ammattikäyttöön tarkoitettuja nostolaitteita. Kaikki päämiehemme ovat alansa johtavia yrityksiä. Tuotteemme ovat CE-merkittyjä ja annamme niistä vaatimustenmukaisuusvakuutuksen. Annamme mielellämme lisätietoja kaikista tuotteistamme.

Kaikki nostamiseen meiltä

Meiltä saat virransyöttö- ja ohjauskeskukset sekä esimerkiksi sähkönostimien yhteisohjausjärjestelmät, jotka liittyvät olennaisena osana nosturitoimituksiimme. Me suunnittelemme, toimitamme, asennamme, tarkastamme, koulutamme ja huollamme.

Laatujärjestelmä, kierrätys ja ympäristö

Noudatamme tarkkaa ohjeistusta pakkausmateriaalien, sähkö- ja elektroniikkalaitteiden sekä metalliromun kestävästä kierrätyksestä ja teemme yhteistyötä paikallisten kierrätysyritysten kanssa ympäristöä säästääksemme.

Luotettava kumppani

Tuotetekno Oy on jäsenenä Suomen Yrittäjissä, Kunnossapitoyhdistyksessä, Teknisen Kaupan Liitossa sekä Suomalais-Venäläisessä kauppakamarissa.

Nopea toimitus, joustava palvelu

Osa tuotteistamme, kuten vakiokääntöpuomit, siltanostureiden komponentit tai perusmalliset vintturit ovat varastossamme puolivalmisteina lyhentäen toimitusaikoja. Huomattavan osan tuotannostamme muodostavat myös asiakaskohtaisesti mitoitetut nosturit ja nostoapulaitteet.

Rahoitus

Voimme tarjota myös leasingrahoitusvaihtoehdon nosturi-investoinnillenne yhteistyössä Danske bankin kanssa. Kysy meiltä lisää.

Ota meihin yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa.

Copyright Tuotetekno Oy