Täyden palvelun nosto- ja siirtolaitetalo

AKAPP laahausvirtajärjestelmä

 AKAPP-laahausvirtakiskojärjestelmä

Luotettava, turvallinen sekä helppo käyttöinen vaihtoehto perinteiselle kaapelivirtasyötölle. Laahausvirtajärjestelmiä käytetään silloin kun c-virtajärjestelmää ei ole järkevä käyttää pitkien ratojen tai useamman virran syöttöpisteen johdosta.

Perusajatuksena on kuparinauha joka kulkee turvallisesti ja siististi PCV-muovikourun sisällä. Kuparinauha tehdään tarpeen mukaisesti yhtenä katkeamattomana johteena joten kiskoston pituus on rajoittamaton eikä vikaantuvia liitoskohtia synny.

Keskeiset hyödyt

  • edullinen hinta-laatusuhde
  • pitkäikäisyys
  • radan pituus rajoittamaton
  • ei kaapelivarustuksen keräymää syöttöpäähän
  • helppo asentaa
  • syöttö voidaan tehdä päädystä tai keskeltä rataa
  • kestää hyvin mekaanista rasitusta
  • virran kestokyky jopa 160 A
  • laaja lämpötila-alue -30 +60 C

akapp

Asennus ja kiinnitys nosturijärjestelmiin

Akapp järjestelmän asennus on helppoa jopa vanhaan rataan. Kiinnitystapoja on monia ja nyrkkisääntönä on että laahausvirtajärjestelmän on kuljettava samalla etäisyydellä radasta koko matkan niin siltanosturijärjestelmissä kuin radoissakin. Helpoiten asennus hoituu poikkiorsin radan vapaaseen laippaan. Poikki-orsi kiinnitetään kiinnityskynsillä ratapalkkiin nopeasti ilman tarvetta tehdä muutoksia ratapalkkiin. Asennus onnistuu muutamalla kiintoavaimella eikä muita työkaluja tarvita.

Joissakin sooloradoissa tätä mahdollisuutta ei ole jolloin laahausvirtajärjestelmä kiinnitetään suoraan kattoon tai katon teräs rakenteisiin.

akap ripustus

akappp linjat
Akapp järjestelmän kuparoinnit voidaan muuttaa vastaamaan asiakkaan tarpeita. Kuvassa vakiomalliset käyttötavat ja vaihejärjestykset.

akappp virranottimet
Laaja valikoima virranottimia mahdollistaa laajan käyttöalueen ja kattaa suurimman osan käyttökohteista vakiona.

Miksi sinun tulisi valita AKAPP laahausvirtajärjestelmä?

Erinomainen hinta/laatusuhde
Yhtenäisen kuparin konsepti ja korkealaatuiset komponentit takaavat ongelmattoman virransyöttöjärjestelmän järkevään hintaan.

Useita kuparivahvuuksia
Kuparijohtimien vakiokoot: 35A, 50A, 80A, 125A, 160A

Ei lämpölaajenemisongelmia
Kuparijohtimien vapaa liikkuminen suhteessa muovikoteloon ja kotelon vapaa liikkuminen liukukannakkeissa eliminoivat lämpölaajenemisesta johtuvien ongelmien syntymisen. Myös ekstrapitkissä radoissa pystytään vakiokomponenteillavälttämään laajenemisongelmat, joita usein esiintyy vaihtoehtoisissa järjestelmissä.

Yksinkertainen asentaa
Kevyet PVC kotelot, kuparijohtimet ilman liittimiä ja tarvikkeiden loppuun viety suunnittelu takaavat helpon ja nopean asennuksen

Huoltovapaa
Muovikotelo ei kaipaa huoltoa ja yhtenäisen kuparin ansiosta virranottimien hiilien kulutus on minimaalista. Tällöin myös hiilipölyä syntyy erittäin vähän.

Jännitehäviöt pieniä ja vakioita
Yhtenäisen kuparin ansiosta järjestelmässä ei ole liitoksia jotka voisivat aiheuttaa ylimääräistä vastusta ja jännitehäviöitä. Tämä korostuu löystyneissä ja/tai hapettuneissa liitoksissa.

Copyright Tuotetekno Oy